Over ons

Wat fijn dat je deze website hebt gevonden. Ik ben heel benieuwd of een engelboek ook iets voor jou of voor iemand in jouw omgeving zou kunnen betekenen. 

Ik ben Joske, 42, getrouwd en moeder van 3 pubers. In onze omgeving en in onze familie zijn de afgelopen jaren ook dierbare vrienden, familieleden en bekenden overleden. Dat zal in jouw omgeving ook zo zijn, vermoed ik. 

In die situaties van groot verdriet weet ik vaak wel een vorm te vinden om er met (mijn) kinderen over te blijven praten, maar ik zie ook anderen die dat lastiger vinden. 

Verdriet verdwijnt niet door er over te praten, maar verdriet wordt wel groter als er niet over een verlies of overledene gesproken mag worden, denk ik. 
Met het maken van de engelboeken wil ik graag een bijdrage leveren aan het samen kunnen praten en dromen over die lieve mensen die je moet missen in je leven. 

Ik word er gelukkig van als ik de teksten zoveel mogelijk kan aanpassen op de situatie die het betreft. Dan klopt het boekje pas echt voor mij. Ik stem het dus graag zoveel mogelijk op jullie situatie af. Laat me vooral weten of opa een bijzonder hobby had, of een lievelingskleur. Dan weet ik dat meestal wel te verwerken in het boekje. Je krijgt altijd een uniek exemplaar in elk geval!